Data collection to the professorships with a full or partial denomination for Women's and Gender Studies at German-speaking Universities

About (English version):
The data collection contains professorships with a full or partial denomination for women's and gender studies. The data collection is based on a survey of these professorships at German-speaking universities (Germany, Austria, Switzerland) and is updated on a regular basis.
About (Original language):
Die Datensammlung enthält Professuren mit einer Voll- oder Teildenomination für Frauen-und Geschlechterforschung/Gender Studies. Die Datensammlung basiert auf einer Vollerhebung dieser Professuren an deutschsprachigen Hochschulen (Deutschland, Österreich, Schweiz) und wird fortlaufend aktualisiert.
Acronym:
Gender Studies Professorships
Dates:
Friday, March 10, 2017
Contact Email:
sabina.garcia.peter@fu-berlin.de
Type of Project:
Type of policy or practical measure:

Share the project